Seedorf niet bang: "Hebben gedaan wat we moesten doen"

18 april 2018, 07:52

Na het zevende punt in drie wedstrijden ziet de wereld er voor Clarence Seedorf met Deportivo La Coruna weer heel anders uit in de Primera Division. Hoewel de achterstand op Levante nog altijd vier punten is, die concurrent een extra wedstrijd te spelen heeft én Depor een lastig programma heeft met onder andere FC Barcelona en Valencia, houdt de Nederlandse manager hoop op handhaving.

"Sevilla is een ploeg met veel meer kwaliteiten dan wij hebben. Ze hadden veel balbezit, maar kwamen amper tot kansen", blikte hij terug tijdens de persconferentie. "Daarom moet ik onze ploeg de complimenten geven over de manier waarop we verdedigd hebben."

Voor Seedorf was het de derde wedstrijd op rij in La Liga waarin vertrouwen werd getankt met een goed resultaat, na eerdere zeges op Málaga (3-2) en Athletic de Bilbao (2-3). "Wij hebben gedaan wat we moesten doen, nu is het wachten op wat Levante (spelen tegen hekkensluiter Málaga, red.) doet."

Met het inzetten van de betere resultaten is er eindelijk licht gekomen in de duistere tunnel voor Deportivo La Coruna onder Seedorf. In de eerste duels werd er almaar verloren en amper gescoord in de Spaanse competitie. Toch hield de Nederlandse manager vertrouwen. "Ik zag meteen al een verandering, maar soms moet je ook een beetje geluk hebben in de kleine dingen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen