Groenendijk: "Ik heb het echte ADO Den Haag niet gezien"

17 april 2018, 23:56

In de strijd om een ticket voor de play-offs heeft ADO Den Haag dinsdag geen goede zaken gedaan. Bij concurrent sc Heerenveen werd een 2-0 nederlaag geleden. Trainer Alfons Groenendijk vond dat zijn team niet goed voor de dag kwam.

"Het maximale was een gelijkspel geweest", stelde hij tegenover Omroep West. "We hebben te weinig afgedwongen. We moeten ons verlies nemen en hopen dat het tegen PSV (zondag 29 april, red.) wel weer lukt en iedereen fit is. We hadden al onze problemen met blessures vooraf. Dan krijgen tijdens de wedstrijd Lex Immers en Danny Bakker ook nog pijntjes, terwijl ze fit begonnen."

Groenendijk merkt dat het seizoen zijn tol begint te eisen. "Ik heb het echte ADO vandaag niet gezien, maar ik denk dat we daar ook iedereen voor aan boord moeten hebben. Het is ook het einde van het seizoen, spelers lopen op hun tandvlees. Er is geen reden om negatief te doen, maar dit was een mindere wedstrijd. Belangrijkere jongens missen we al voor een langere periode en dat gaat zich een keer wreken. Het is jammer, maar we gaan door. Ze zullen echt nog van ADO horen. Wij zijn zeker niet knock-out."

ADO staat negende, met een punt minder dan PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen