Barcelona vraagt om problemen en krijgt die ook bij Celta

17 april 2018, 23:01

FC Barcelona heeft dinsdag een slechte generale repetitie gekend voor de bekerfinale van zaterdag tegen Sevilla. De koploper van La Liga bleef tegen Celta de Vigo dinsdag steken op een 2-2 gelijkspel in de competitie. De grote sterren kregen rust bij Barcelona.

Bij Barcelona zaten Lionel Messi, Luis Suarez, Jordi Alba en Samuel Umtiti op de bank. Zij zagen dat Ousmane Dembélé tien minuten voor rust zijn eerste competitiegoal maakte in dienst van de grootmacht. De Fransman volleerde heerlijk raak in de lange hoek. Celta kwam via Jonny, die een voorzet binnenwerkte, echter nog voor rust langszij.

Messi moest de meubelen redden bij Barcelona en kwam in de zestigste minuut in het veld. Met de Argentijn binnen de lijnen was het al na vier minuten raak, toen Paulinho succesvol de trekker overhaalde. Een rode kaart voor Sergi Roberto, die Iago Aspa neerhaalde, betekende echter het begin van het offensief van Celta. Dat offensief bleek succesvol: Marc-André ter Stegen bokste de bal tegen het lichaam van Aspas aan, waardoor Barcelona genoegen moest nemen met een 2-2 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen