Pusic is trots: "We hebben kei- en keihard gewerkt"

17 april 2018, 21:54

Na de dreun van afgelopen weekend tegen ADO Den Haag heeft FC Twente dinsdag eindelijk weer eens de smaak van een driepunter kunnen proeven in de Eredivisie. Op eigen veld werd PEC Zwolle met 2-0 verslagen. Trainer Marino Pusic vond dat zijn ploeg met de juiste instelling voor de dag kwam.

Trots stond hij na het duel de media te woord. "Ten eerste wil ik mijn ploeg feliciteren", wordt hij geciteerd door de clubwebsite. "Ik heb respect voor ze, hoe ze het opgepakt hebben. Afgelopen week was bijzonder moeilijk voor ons. Hoe de ploeg zich opgericht heeft en wat ze vanavond brachten, dat is het vertrekpunt voor alles. We wisten dat PEC Zwolle een uitstekend voetballende ploeg is. Daar hebben we ons tegen gewapend."

Twente scoorde in de eerste helft twee keer en speelde het duel na de rust uit. "We zijn niet meer in de problemen geweest", weet Pusic. "De tegenstander probeerde nog wel met meer opportunisme en de lange bal te spelen. We stonden achterin als een muur te verdedigen. We deden het echt met z'n allen. We knapten het vuile werk op voor elkaar en hebben kei- en keihard gewerkt. Deze ploeg heeft getoond dat ze het voor elkaar willen en kunnen doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen