Opmars Seedorf duurt voort met gelijkspel tegen Sevilla

17 april 2018, 21:32

De opmars van Clarence Seedorf en zijn Deportivo La Coruña blijft voortduren. De Nederlandse trainer heeft met de Spaanse degradatiekandidaat na twee zeges op rij dinsdag wederom een prima resultaat geboekt. In eigen huis hield het Sevilla op 0-0.

Deportivo leek zich al min of meer te moeten neerleggen bij degradatie, maar de afgelopen weken heeft de ploeg ineens de smaak te pakken. Er werd achtereenvolgens gewonnen van Málaga en Athletic de Bilbao en vanavond werd er tegen Sevilla, dat zevende staat, ook een goed resultaat gepakt. De bezoekers hadden meer balbezit, maar de thuisploeg had het duel redelijk onder controle. Vijf minuten voor tijd kreeg het team bovendien een enorme kans, maar middenvelder Celso Borges kreeg het speeltuig niet langs keeper David Soria. Dat het 0-0 bleef was een klein wonder, aangezien beide ploegen voldoende gevaar wisten te stichten voor de goals.

Door de remise komt Deportivo La Coruña op vier punten van Levante, dat de veilige zeventiende positie in handen heeft. De ploeg van Seedorf speelt nog vijf duels in de competitie. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen