Feyenoord spaart minimaal vier spelers tegen Willem II

Feyenoord spaart minimaal vier spelers tegen Willem II

17 april 2018 – Giovanni van Bronckhorst spaart in ieder geval vier spelers spelers voor het competitieduel van woensdag met Willem II. Met de bekerfinale in aantocht neemt de trainer van Feyenoord geen risico met Sven van Beek, Karim El Ahmadi, Jean-Paul Boëtius en Sam Larsson."Sven en Karim hebben kleine klachtjes", licht Van Bronckhorst toe op de website van de Rotterdammers. "Met hen neem ik geen risico. Jean-Paul heeft nog wat last van zijn heup, maar heeft vandaag (dinsdag, red.) wel meegetraind. Dat is positief. Het is nog wel te kort voor morgen. Zondag zal hij voor de bekerfinale tegen AZ weer beschikbaar zijn, verwacht ik."

Larsson ging zondag tegen FC Utrecht met hamstringklachten naar de kant. "Die blessure viel gelukkig mee. Zijn gevoel is een stuk beter. We zullen ook hem proberen klaar te stomen voor zondag. Daarnaast zal Robin van Persie wel mee gaan naar Tilburg, maar niet starten."

Omdat de vierde plek van Feyenoord in de Eredivisie niet in gevaar komt, kan Gio het zich ook veroorloven spelers te sparen. "De voorsprong op nummer vijf FC Utrecht is nu acht punten. Dat helpt mij voor morgen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 29 februari 2020

  2. vrijdag 28 februari 2020