Kuyt looft Firmino en Salah bij Liverpool: "Hebben eigen stijl"

17 april 2018, 10:19

Dirk Kuyt geniet momenteel enorm van Liverpool, dat in uitstekende vorm verkeert. De aanvaller, die jarenlang onder contract stond bij de Premier League-club, is vooral een groot fan van smaakmakers Roberto Firmino en Mohamed Salah. "Roberto heeft zijn eigen stijl en dat maakt hem speciaal", vertelt de Katwijker.

Op de clubsite van Liverpool gaat hij in op het huidige succes van de formatie van Jürgen Klopp. "Dat vind ik leuk bij spelers. Zoals Firmino zijn ze er maar weinig, hij heeft zijn eigen stijl en eigen specialiteiten: hij maakt geweldige doelpunten en helpt ook de spelers om hem heen", aldus Kuyt. "Hij is een teamspeler in alles wat hij doet. Hij is niet het type speler dat zelf per se wil scoren. Een heel complete voetballer."

Ook voor Salah heeft Kuyt lovende woorden. "Hij kent een geweldig seizoen. Zeker de laatste maanden, al gaat het uiteindelijk natuurlijk om de teamprestaties", beseft de Nederlander. "Dat is het enige dat telt: prijzen pakken. Dat doe je als team, niet als individu. Als team moeten ze een prestatie neerzetten, wie weet kunnen ze dat in de Champions League doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen