Lijnders ziet liegend scorebord: "Verdienden minimaal gelijkspel"

16 april 2018, 23:09

Volgens Pepijn Lijnders liegt het scorebord van Jong Ajax - NEC (1-0). De verliezende coach meent dat de Nijmegenaren minimaal een punt hadden verdiend. Met nog twee wedstrijden op het programma dreigen de play-offs voor NEC en promoveert Fortuna Sittard naar de Eredivisie.

Ajacied Dennis Johnsen maakte maandagavond het enige doelpunt. Hij profiteerde van een slippertje van Michael Heinloth. "Verder heeft Joris (Delle, red.) weinig te doen gehad. Ik denk niets", zegt Lijnders tegen FOX Sports. "De eerste helft van ons was niet goed, maar we hadden wel controle. De tweede helft hebben we meer aangepakt, stond het beter en speelden we veel meer vooruit."

NEC kreeg na rust drie goede kansen via Arnaut Groeneveld, Anass Achahbar en Jari Schuurman. "Het is wel een kwaliteit om op die momenten de wedstrijd te doen kantelen. We verdienden minimaal een gelijkspel, absoluut. Wij moeten de mogelijkheden afmaken en onszelf leren belonen. Het scorebord was niet juist vandaag. Het doet pijn. Is het kampioenschap voorbij? Promotie in ieder geval niet. Daar moeten we aan vasthouden."

Lees ook: Jong Ajax brengt Fortuna weer promotiekoers na zege op NEC

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen