NAC Breda vreest dat seizoen van Ambrose voorbij is

16 april 2018, 19:24

NAC Breda vreest dat het seizoen voor Thierry Ambrose voorbij is. De club laat weten dat de aanvaller een knieblessure heeft. Na de eerste onderzoeken moet de exacte ernst nog duidelijk worden. Maar NAC vermoedt dit seizoen niet meer over de 21-jarige huurling van Manchester City te kunnen beschikken.

Ambrose raakte zondag in de derby tegen Willem II geblesseerd. Hij kwam vervelend terecht na een duel met een verdediger van de Tilburgers. De Parel van het Zuiden gaat de komende periode bekijken hoe het herstel van de knie zich ontwikkelt. In samenspraak met Manchester City wordt deze verder onderzocht.

De Fransman is met dertig basisplaatsen een vaste waarde in de ploeg van Stijn Vreven. Hij was in die duels goed voor tien doelpunten. NAC kon zijn diensten in het competitieslot goed gebruiken, want de club is nog niet helemaal veilig. Het verschil met plek zestien is vier punten. De Bredanaars spelen in de resterende drie wedstrijden tegen Sparta (uit), sc Heerenveen (thuis) en FC Twente (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen