Pusic: "We blijven benadrukken dat er zeker kansen zijn"

16 april 2018, 17:22

FC Twente is amper bekomen van de nederlaag tegen ADO Den Haag, of het volgende duel staat op het programma. De hekkensluiter ontvangt dinsdag provinciegenoot PEC Zwolle in de Grolsch Veste. "Opnieuw geen eenvoudige opgave, maar we hebben weinig tijd om te treuren", blikt Marino Pusic vooruit.

Tom Boere ontbrak zaterdag in Den Haag, en lijkt door zijn liesklachten het duel met PEC ook niet te halen. Oussama Assaidi kwam niet helemaal ongeschonden uit de strijd, maar wordt wel verwacht. Cristian Cuevas is geschorst. "We spelen thuis, voor ons eigen publiek dat ons altijd gesteund heeft. Daar rekenen we morgen weer op, in de hoop daar extra energie uit te halen. Ons publiek is fantastisch", zegt Pusic op de website van de Tukkers.

Het strakke competitieschema komt Twente slecht uit, stelt Pusic. "Onder deze omstandigheden wil je meer tijd hebben om je voor te bereiden. Ondanks dat zullen we moeten knokken voor onze laatste kansen, nu kunnen wij zelf de eerste klap uitdelen. In aanloop daar naartoe blijven we benadrukken dat er nog zeker kansen zijn. Ik kan de jongens dan alleen maar vragen om er nog een keer op te klappen met alles wat we hebben."

In theorie kan Twente deze week degraderen. Het doek valt bij een nederlaag tegen PEC Zwolle en een zege van Sparta op NAC Breda. De Rotterdammers komen woensdag in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen