Marcellis waarschijnlijk fit voor bezoek aan Twente

16 april 2018, 15:57   Bijgewerkt: 16 april 2018, 16:06

PEC Zwolle-trainer John van 't Schip kan dinsdag in de uitwedstrijd tegen FC Twente waarschijnlijk weer beschikken over Dirk Marcellis. Of de verdediger, die zaterdag tegen Excelsior ontbrak vanwege een spierblessure, mits fit in de basis begint, is echter nog niet duidelijk. Sepp van den Berg (16) verving Marcellis (30) tegen Excelsior en deed dat prima. Voor het treffen met Twente heeft Van 't Schip nog geen keuze gemaakt tussen de twee.

PEC Zwolle heeft de punten in Enschede nodig om mee te blijven doen in de strijd om de play-offs om Europees voetbal. "We moeten bijblijven en resultaten gaan boeken, anders wordt het steeds moeilijker. De spanning is na afgelopen weekeinde alleen maar toegenomen", aldus Van 't Schip tegen De Stentor. Hekkensluiter Twente moet ook winnen, anders wordt de situatie wel heel penibel. Van 't Schip: "Het wordt een hectisch potje, maar dat zijn ook de wedstrijden die je graag wilt spelen. Je kunt het duel van morgen vergelijken met een finale."

"We moeten kijken hoe iedereen er na zaterdag mentaal voor staat, maar op het blessurevlak zijn er geen problemen bijgekomen", vervolgt Van 't Schip. "Spelers zijn moe, maar dat zijn die van FC Twente ook. Als je niet twee wedstrijden in vier dagen kunt spelen, alleen omdat je een beetje moe bent, dan zit er iets niet goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen