Frustratie bij Assaidi: "Boos, moedeloos, van alles"

16 april 2018, 13:50

Oussama Assaidi heeft het moeilijk met de situatie bij FC Twente en de druk die hem wordt opgelegd. De landskampioen van 2010 kan met nog drie duels te gaan de nacompetitie niet meer ontlopen. Bovendien staat het op de laatste plaats, vier punten achter op nummer zeventien Sparta Rotterdam.

"Ik hoor steeds: 'Ous moet het doen, Ous moet het doen'. Daar word ik moe van. Bij zo'n grote club als FC Twente kan het niet van één speler afhangen. Dan moeten er meer zijn die opstaan en het verschil kunnen maken", zegt Assaidi, die al een tijdje met knieklachten kampt en daardoor niet honderd procent fit is, tegen Tubantia. "Ik heb zelden zo'n jaar meegemaakt. Alles zit tegen, er zijn twee trainers ontslagen. Ik ben boos, moedeloos, van alles. Waar ligt het aan? We hebben drie trainers gehad."

Assaidi neemt de stress ook mee naar huis. "Dat zou niet moeten, het is oneerlijk tegenover mijn gezin, maar het gaat vanzelf. Het is frustrerend en slopend", legt hij uit. "Voetbal is mijn leven, ik heb er altijd zoveel plezier in gehad. Alleen gaat plezier gepaard met winnen en dat doen we niet. Op dit moment kan ik niet met en niet zonder plezier spelen. Dat maakt het moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen