Staande ovatie Feyenoord-fans voor Ayoub: "Dat streelt je"

16 april 2018, 12:41

Yassin Ayoub kreeg een applauswissel in De Kuip. De middenvelder is nu nog speler van FC Utrecht, maar stapt in de zomer over naar Feyenoord. Zondag verloor Ayoub met Utrecht met 3-1 van zijn toekomstige werkgever.

Op een gegeven moment zongen de Feyenoord-fans zelfs 'Aj-ja-joepi-joepi-youb'. "Dat was niet ongemakkelijk voor mij'", zegt Ayoub tegen het Algemeen Dagblad. "Zoiets streelt je, want het komt natuurlijk niet zo vaak voor dat ze hier voor een speler van de tegenstander zingen. Ik mag in mijn handen knijpen dat het publiek zoiets voor mij doet. Als het 0-3 voor Utrecht had gestaan, hadden ze het denk ik ook gedaan. Zo zijn ze wel. Ze waarderen een speler, dan maakt de uitslag niet zoveel uit."

Ayoub sprak in De Kuip ook even met Robin van Persie. "Hij heette me alvast welkom. Dat was een bijzonder moment voor mij, want hij is een heel grote speler. Het is alleen al bijzonder om tégen hem te spelen. Ik heb hem gezegd dat hij dan ook nog volgend seizoen in De Kuip moet spelen, want ik kan nog veel van hem leren. Dat zag je alleen al aan die goal die hij maakte tegen ons", besluit Ayoub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen