Memisevic: "Schahin was nergens, hij bestond niet"

16 april 2018, 12:03

Samir Memisevic vindt Dani Schahin een uitstekende spits. Zondag had de Bosnische verdediger van FC Groningen echter geen moeite met de Duitse aanvaller van Roda JC Kerkrade. In het eigen Noordlease Stadion wonnen de noorderlingen met 2-1 van de Limburgers, waarmee ze zich zo goed als veilig speelden.

"In deze wedstrijd was Schahin nergens. Hij bestond niet. Dat is de verdienste van Mike (te Wierik, red.) en mij. Schahin werd niet voor niets al vroeg gewisseld. Dat zegt genoeg", zegt Memisevic tegen Dagblad van het Noorden. De mandekker had zich al verheugd op de duels met Schahin. "Ik houd van dit soort spitsen. Schahin is een echte vechter in het veld. Ik was blij dat hij al snel boos was op mij. Zo wil ik het."

"Schahin bleef maar klagen en kreeg ook geel. Hij raakte gefrustreerd, omdat Mike en ik hem maar lastig bleven vallen. Daardoor was zijn concentratie weg. Hij riep af en toe iets naars in het Duits. Ik antwoordde dan in het Bosnisch. Nee, dat waren ook geen mooie woorden. Maar zo gaat dat in een wedstrijd. No problem", besluit Memisevic.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen