AZ
2 – 0
VVV-Venlo

Mourinho: "Wat betreft moeilijk doen, zijn we kampioen"

Mourinho: "Wat betreft moeilijk doen, zijn we kampioen"

16 april 2018 – Manchester United hield vorige week haar titelkansen in de Premier League overeind door koploper Manchester City te verslaan. Afgelopen zondag kroonde City zich alsnog tot kampioen van Engeland, nadat United zich had geblameerd met een 1-0 thuisnederlaag tegen hekkensluiter West Bromwich Albion."Wat betreft dingen moeilijk doen, zijn we kampioen. We hebben verzuimd om simpel te voetballen. We deden alles in een traag tempo, en alles langs de moeilijke weg", bromde manager José Mourinho na afloop.

Volgens Mourinho zijn de spelers van Manchester United gaan zweven na de gewonnen derby van vorige week. "Ikzelf ben al acht keer kampioen geworden, daarom blijf ik met mijn voeten op de vloer na een overwinning op Manchester City. Dat was gewoon een wedstrijd en waren gewoon drie punten. Ik heb al te veel prijzen gepakt om echt blij te zijn met zo'n overwinning. Bij de spelers bespeurde ik echter een andere houding. Pogingen om dat weg te nemen waren niet voldoende", aldus Mourinho.

Mourinho feliciteert Manchester City met de landstitel. "Het is de verdiende kampioen, aangezien ze de meeste punten hebben gepakt. Ze waren dit seizoen de beste ploeg", besloot de Portugees.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 februari 2019

  2. vrijdag 15 februari 2019