Guardiola lyrisch na titel: "Deze spelers zijn ongelooflijk"

16 april 2018, 08:38

Manchester City-manager Pep Guardiola komt superlatieven tekort voor zijn spelers. The Citizens kroonden zich zondag, voor de eerste keer sinds 2014, zonder zelf te spelen tot kampioen van Engeland. De champagne kon ontkurkt worden na een nederlaag van stadsrivaal Manchester United in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter West Bromwich Albion (0-1).

"Deze spelers zijn fantastisch. Geweldig. Ongelooflijk goed", stamelde Guardiola, die zondag op de golfbaan stond toen hij als eerste Spaanse manager ooit kampioen van de Premier League werd. Manchester City was zaterdag al op matchpoint gekomen door met 1-3 te winnen bij Tottenham Hotspur.

Van haar 33 competitieduels verloor Manchester City er twee, daarnaast maakte het 93 doelpunten. Gedurende het seizoen kende de equipe van Guardiola een serie van achttien overwinningen op rij, een record voor de Premier League. "Op alle facetten is deze club geweldig", aldus Guardiola, voor wie het zijn zevende landstitel was. Eerder werd hij drie keer kampioen met FC Barcelona (2009-2011) en Bayern München (2014-2016).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen