Vrij saaie derby van Rome eindigt in doelpuntloze remise

15 april 2018, 22:45

SS Lazio en AS Roma stonden al in punten gelijk in de Serie A en daar is zondag geen verandering in gekomen. In een enigszins tegenvallende derby van Rome werd er in Stadio Olimpico niet gescoord: 0-0. De strijd om plaats drie ligt zodoende nog volledig open.

Het hield bij de kraker tussen Lazio en Roma met name voor beide doelen niet over. Roma was enigszins de bovenliggende partij en creëerde iets meer kansen en bleek over een iets langere adem te beschikken. De ploeg, die midweeks nog stuntte met een 3-0 zege op FC Barcelona, zag Lazio het duel met tien man eindigen. Stefan Radu kreeg zijn tweede gele kaart voor het neerhalen van de doorgebroken Cengiz Ünder. De rode kaart werd uitgedeeld in de tachtigste minuut.

Roma ging daarna op zoek naar de winst, maar scoorde niet meer. Edin Dzeko was nog wel dichtbij, maar zag zijn kopbal in blessuretijd op de lat uiteen spatten. Daardoor staan beide rivalen nog steeds op evenveel punten (61). Roma heeft echter een beter doelsaldo, waardoor die ploeg de derde plaats in handen houdt.

Stefan de Vrij en Kevin Strootman speelden allebei negentig minuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen