Honderdste goal Torres voor Atlético goed nieuws voor Seedorf

15 april 2018, 18:07

Atlético Madrid heeft zich zondag niet bovenmatig hoeven in te spannen om af te rekenen met laagvlieger Levante. De nummer twee van het klassement duwde de tegenstander met drie doelpunten simpel opzij en bewees daarmee ook Clarence Seedorf een goede dienst: 3-0.

In de eerste helft opende Angel Correa de score voor de thuisploeg en Antoine Griezmann verdubbelde de marge drie minuten na rust. De Fransman pegelde heerlijk raak in de korte hoek. Fernando Torres bepaalde de eindstand vervolgens op 3-0. Voor het kind van de club was dat een bijzonder doelpunt, aangezien hij nu honderd doelpunt voor zijn werkgever heeft gemaakt. Torres vertrekt na dit seizoen bovendien uit Madrid. Door de winstpartij is Atlético zeker van Champions League-deelname in het nieuwe seizoen.

De zege op Levante is ook goed nieuws voor het Deportivo la Coruña van coach Seedorf. Die ploeg heeft vier punten minder dan Levante, dat één plaats boven Depor staat. Seedorf en consorten hopen Levante in de slotfase van het seizoen nog te passeren. Zaterdag werd er met een 2-3 zege op Athletic Bilbao een goede stap gezet.