Van Bronckhorst is tevreden: "Het waren fantastische goals"

15 april 2018, 17:28

De vierde plaats kan Feyenoord nauwelijks meer ontgaan na de 3-1 overwinning van zondag op FC Utrecht. De Rotterdammers hebben, met nog drie speelronden te gaan, nu acht punten voorsprong op de Domstedelingen. Trainer Giovanni van Bronckhorst telt zijn zegeningen.

"FC Utrecht is een moeilijk te bespelen ploeg, die we in fases uitstekend hebben bespeeld, maar soms ook juist niet. We hebben op de juiste momenten gescoord, dat was belangrijk. Bovendien waren het fantastische goals", zegt de trainer op de clubwebsite. De 2-1 van Robin van Persie was volgens Van Bronckhorst van grote schoonheid. "Robin weet hoe belangrijk het is om met lopende mensen te spelen. Een goal puur op techniek en kwaliteit."

Feyenoord doet met de winst goede zaken in de strijd om plek vier en warmt hiermee ook goed op voor de bekerfinale van volgende week. "We wisten dat we afstand konden nemen met een overwinning. We staan nu acht punten voor met nog drie wedstrijden te spelen, waardoor we woensdag de vierde plek definitief kunnen veilig stellen. Dat is voor nu het belangrijkste, al weet je ook dat veel mensen om je heen al bezig zijn met de bekerfinale van zondag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen