Excelsior
0 – 0
NEC

Spoorboekje: PSV viert titel, kraker in Jupiler League

Spoorboekje: PSV viert titel, kraker in Jupiler League

16 april 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 16 april.

Nieuws

Kluivert en Veltman reageren 
Ajacieden Justin Kluivert en Joël Veltman zijn duidelijk na de afstraffing tegen PSV (3-0). De buitenspeler en aanvoerder hebben er na afloop in de mixed zone aardig de pee in. "Er heerste totale teleurstelling."


Huldiging PSV
PSV viert vandaag het behalen van de landstitel in Eindhoven. Dit gaat uiteraard, zoals altijd, mooie beelden opleveren. Pakt Nicolas Isimat de microfoon weer vast? 

Specials

Wat viel ons op tijdens PSV - Ajax?
De kampioenswedstrijd van PSV tegen Ajax (3-0) had alle ingrediënten in zich. Het Philips Stadion was zondag als een vulkaan die tot uitbarsting kwam. Hoe het binnen de lijnen afliep weten we, maar daaromheen gebeurde zoveel meer. FCUpdate.nl was erbij en viel verschillende zaken op.

ErediVisie
Het is op deze maandag weer tijd voor onze wekelijkse rubriek ErediVisie. Er gebeurde weer voldoende in de 31ste speelronde waarin PSV kampioen werd. Welke zaken vielen nog meer op? 

Wedstrijden

Jong Ajax - NEC (20.00 uur) 
Vanavond staat het omstreden inhaalduel tussen Jong Ajax en NEC op het programma in de Jupiler League. De belangen zijn gigantisch: de winnaar van deze wedstrijd neemt de koppositie over van Fortuna Sittard. Wordt het gelijk, dan blijft Fortuna de leider van de competitie. 

West Ham United - Stoke City (21.00 uur)
Het is twee voor twaalf voor Stoke City, dat voorlaatste staat in de Premier League. Het moet vanavond dan ook zien te winnen bij West Ham United, dat de afgelopen weken goede stappen zette richting lijfsbehoud en nu de vijftiende plaats bezet. 

Voetbal op TV

17.00 uur: Huldiging PSV, FOX Sports 1, live verslag van de huldiging van PSV 
20.00 uur: Jong Ajax - NEC, FOX Sports 1, live verslag van het Jupiler League-duel
20.25 uur: FSV Mainz - SC Freiburg, FOX Sports 2, live verslag van het Bundesliga-duel
20.50 uur: West Ham United - Stoke City, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel
22.10 uur: Natafelen, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 25 september 2018

  2. maandag 24 september 2018