Robbemond geniet: "Genieten van dit duel en de uitslag"

15 april 2018, 15:12   Bijgewerkt: 15 april 2018, 15:33

Willem II deed zondagmiddag zeer goede zaken op bezoek bij NAC Breda. De Tilburgers wonnen met 1-2 van de rivaal en lijken daardoor zo goed als zeker ook volgend seizoen in de Eredivisie te spelen. Interim-trainer Reinier Robbemond was dan ook zeer tevreden.

Robbemond zei genoten te hebben van de wedstrijd. "Ik ben hier superblij mee uiteraard. Ik heb genoten van de intensiteit van de wedstrijd. Volgens mij zat alles erin. Dan is het heerlijk als je hem ook winnend afsluit", zei hij na afloop tegenover de camera van FOX Sports. "NAC kreeg eigenlijk weinig kansen en wij in de slotfase juist nog wel. Dan moet je het eigenlijk afmaken."

"Het is mooi dat je het in zo'n wedstrijd, onder hoge druk, dan toch kunt doen met elkaar", vervolgde de tevreden trainer. "Of we op de platte kar teruggaan naar Tilburg? Laten we het niet overdrijven, maar we gaan zeker genieten van deze wedstrijd en deze uitslag. De spelers gaan zeker een feestje vieren denk ik. We hebben het nu goed voor elkaar met deze staf. Meer dan dat kan ik niet doen. Ik heb mijn ambitie uitgesproken, maar uiteindelijk is het aan de club", reageerde Robbemond op de vraag of hij ook volgend seizoen trainer is van Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen