Hiddink: "Ajax wordt beschouwd als het sterkste elftal"

15 april 2018, 12:41   Bijgewerkt: 15 april 2018, 12:57

Guus Hiddink vindt niet dat PSV met geluk kampioen is geworden wanneer de club zondag de titel pakt tegen Ajax. De oud-trainer stelt dat van Ajax wordt gezegd dat het het sterkste team heeft, maar dat dit seizoen niet altijd lieten zien.

Volgens Hiddink was er dit seizoen één groot verschil tussen PSV en Ajax. "Ajax wordt beschouwd als het sterkste elftal, dat zeggen ze zelf ook. Maar het sterkste team hoort dan wel bovenaan te staan. PSV heeft dat niet, maar weet wel zodanig te spelen dat ze altijd, weliswaar met wat geluk links en rechts, hun wedstrijden weten te winnen", legt hij uit tegenover de NOS.

Van alleen maar geluk was volgens Hiddink geen sprake. "Je moet het ook afdwingen en dan krijg je het af en toe mee, ook vaak in de laatste minuut. Dat is ook een kwaliteit van PSV." Hiddink verwacht dan ook een mooie krachtmeting in Eindhoven. "Het is ook een test voor Ajax. Zij denken: wij zijn de beste, we gaan het nu laten zien. En PSV is sterk genoeg als team om zich in die wedstrijd te vechten. Het wordt een mooie wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen