Ayoub trekt zich weinig aan van berichten: "Heb er niets aan"

15 april 2018, 10:35   Bijgewerkt: 15 april 2018, 10:56

Voor Yassin Ayoub wordt het duel van zondagmiddag tegen Feyenoord bijzonder. Hij treedt namelijk met FC Utrecht aan tegen zijn werkgever van volgend seizoen. De middenvelder begrijpt dat het een dingetje is, maar zegt er zelf weinig mee bezig te zijn.

"Spelen tegen Feyenoord is een dingetje en ik snap dat jullie het eruit pikken", begint Ayoub in gesprek met de NOS. Bij Feyenoord treft hij volgend seizoen twee goede bekenden: Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat. "Hoeveel appjes ik van ze heb gehad? Je gaat me niet geloven, maar helemaal niets. Er is geen contact geweest. Dat doen we ook niet in aanloop naar Ajax, dus waarom nu wel? Toen ik tekende bij Feyenoord stuurden ze me natuurlijk wel berichten."

Toen de overgang in de winter bekend werd, vond Ayoub de vele aandacht in de media best lastig. "We speelden tegen AZ maar het ging alleen maar over Feyenoord, Feyenoord en weer Feyenoord. Als het steeds wordt herhaald, is het onvermijdelijk dat je er ook aan gaat denken", blikt hij terug. "Ik weet zeker dat ook nu weer geschreven gaat worden over Ayoub tegen Feyenoord. Dat wil ik liever niet lezen, want daar heb ik niets aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen