Huntelaar lijkt bij te tekenen: "Volgend jaar de schaal"

15 april 2018, 09:47   Bijgewerkt: 15 april 2018, 10:04

Klaas-Jan Huntelaar hoopt met Ajax zondagmiddag het titelfeest van PSV te kunnen verpesten. De spits beseft ook dat ook al wint Ajax in Eindhoven de kans op een kampioenschap nog steeds klein is. En daarom richt hij ook alvast de blik op komend seizoen.

"Ik ben naar Ajax gekomen om kampioen te worden. Daarom moeten we in Eindhoven winnen om PSV nog aan het wankelen te maken", blikt Huntelaar vooruit in gesprek met de NOS. Er ontbreekt namelijk nog altijd iets op de erelijst van de aanvaller en dat is een landstitel. Dat daar dit seizoen nog verandering in gaat komen, lijkt onwaarschijnlijk. "Ik kan me niet heugen dat een club zo'n voorsprong nog uit handen heeft gegeven."

En dus moet het er volgend seizoen maar van komen. "Daar ga ik wel voor", zegt Huntelaar, die over een aflopend contract bij Ajax beschikt. Een verlenging lijkt dus aanstaande. "Na de laatste wedstrijd van het seizoen zal er snel nieuws zijn. Er is van twee kanten de intentie om met elkaar door te gaan", aldus de 34-jarige spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen