Büttner over Kramer: "Weet niet of hij het bewust doet"

15 april 2018, 08:34   Bijgewerkt: 15 april 2018, 08:46

Alexander Büttner was zaterdagavond tijdens het duel van Vitesse met Sparta Rotterdam (7-0 winst) het slachtoffer van een bizarre actie van Michiel Kramer. De linksback van Vitesse hield daar een klein wondje op zijn hoofd aan over. Of er opzet in het spel was, wist Büttner niet.

"Het gebeurde in het duel. Voor de rest kan ik er weinig over zeggen. Ik heb niet echt meegekregen wat er gebeurde. Ik voelde iets op mijn hoofd", reageerde Büttner in gesprek met FOX Sports. Ook na het zien van de beelden wilde de verdediger weinig over het incident kwijt. "Ik weet niet of hij het bewust doet of niet. Soms weet je dat het er in duels hard aan toe kan gaan."

"Ik ben niet iemand die nu iets tegen Kramer gaat zeggen. Voor mij is het afgesloten. Laten we het erop houden dat hij het niet expres deed", vervolgde Büttner, die zelf in eerste instantie de overtreding op Kramer beging. "Over die gele kaart was ik wel verbaasd. Maar het ging allemaal zo snel. Ik ging in ieder geval volledig voor de bal en probeerde niet om Kramer te raken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen