Gisteren gemist: Kramer misdraagt zich, Seedorf houdt hoop

15 april 2018, 00:30   Bijgewerkt: 14 april 2018, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 14 april.

Ook in Den Haag loopt het verkeerd af voor FC Twente

Het blijft maar misgaan voor hekkensluiter FC Twente. Hoewel het al vroeg verdiend op voorsprong kwam tegen ADO, stapte het zaterdagavond uiteindelijk toch weer met een nederlaag het veld af (2-1). Bjørn Johnsen was de grote man namens het elftal van Alfons Groenendijk.

Kramer op tilt terwijl herboren Vitesse monsterzege boekt

Vitesse heeft een tumultueuze week afgesloten met een winstpartij. Onder leiding van Vitesse-icoon Edward Sturing speelden de Arnhemmers alsof er een gigantische last van hun schouders was gevallen: Sparta was vanaf moment één compleet kansloos. Een negatieve hoofdrol werd vertolkt door Michiel Kramer, die vlak voor rust een donkerrode kaart kreeg toen hij Alexander Büttner in zijn gezicht schopte. Tegen tien man liep Vitesse uit tot maar liefst 7-0.

Seedorf stunt met Deportivo en houdt zicht op Houdini-act

Clarence Seedorf houdt zicht op een Houdini-act met Deportivo la Coruña. Het was lang billenknijpen voor de trainer, maar na negentig minuten stapte Deportivo tegen Athletic Bilbao als winnaar van het veld: 2-3. Door de stunt is het gat tot de veilige zeventiende plaats verkleind tot vijf punten.

Wolverhampton Wanderers keert terug in Premier League

Wolverhampton Wanderers is na zes jaar terug in de Premier League. Zonder zelf te spelen is de club zeker van een plek bij de bovenste twee. Het volgende doel is nu om ook de titel binnen te halen. Wolverhampton speelde drie seizoenen geleden nog in de League One, het derde niveau van Engeland. De promovendus heeft Paul Gladon onder contract, maar de spits is dit seizoen verhuurd aan Heracles Almelo.

Vorm van Memphis houdt aan: doelpunt én assist

Memphis Depay blijft scoren voor Olympique Lyon. Voor de vierde keer op rij was het zaterdag tegen Amiens raak. De teller staat op vijf doelpunten in vier duels, over het hele Ligue 1-seizoen scoorde Memphis veertien. Lyon won de thuiswedstrijd tegen Amiens met 3-0.

Belangrijke uitslagen:

ADO Den Haag - FC Twente 2-1

VVV-Venlo - sc Heerenveen 0-2

Vitesse - Sparta 7-0

PEC Zwolle - Excelsior 1-1

Liverpool - Bournemouth 3-0

Tottenham Hotspur - Manchester City 1-3

Atalanta - Internazionale 0-0

Athletic Bilbao - Deportivo la Coruña 2-3

Bayern München - Borussia Mönchengladbach 4-1

Olympique Lyon - Amiens 3-0

Standard Luik - AA Gente 1-0

Sivasspor - Fenerbahcé 1-2

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen