Salah, De Gea, Kane en City-trio genomineerd voor prijs

14 april 2018, 15:50

De Engelse spelersvakbond PFA heeft de namen van zes spelers genomineerd die nog altijd kans maken op de titel Speler van het Jaar in Engeland. Van Manchester City zijn maar liefst drie spelers genomineerd: Kevin De Bruyne, Leroy Sané en David Silva.

De Bruyne, Sané en Silva kennen een zeer goed seizoen met Manchester City. Met nog zes duels te spelen staat de club bovenaan in de Premier League met een voorsprong van dertien punten op nummer twee Manchester United. Het trio krijgt gezelschap van de huidige nummers één twee op de topscorerlijst: Mohamed Salah (Liverpool) en Harry Kane (Tottenham Hotspur). Als zesde en laatste is ook Manchester Untied-doelman David de Gea genomineerd. 

Ook voor de jeugdspeler van het jaar zijn zes genomineerden aangewezen. Kane, Sané staan ook daar op de lijst, die verder bestaat uit Raheem Sterling, Ederson (beiden Manchester City), Marcus Rashord (Manchester United) en Ryan Sessegnon (Fulham). Sessegnon is de enige genomineerde speler die met zijn club uitkomt in het Championship.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen