Transferweekje: Keizer, Pinas en de toekomst van Van Persie

14 april 2018, 14:58

Hoewel de transfermarkt dicht is, gaan de geruchten nog altijd meer dan op volle toeren. Met het einde van het seizoen in zicht, beginnen clubs vast rond te kijken naar versterkingen. Welke geruchten nemen toe en vooral: welke moeten we serieus nemen en welke kunnen wel even laten liggen? In de rubriek 'Transferweekje' komt de afgelopen week weer langs.

Waar ligt de toekomst van Keizer?

Marcel Keizer werd vlak voor de winterstop ontslagen als trainer van Ajax. Sindsdien zit de coach zonder werk. Daar kan aankomende zomer verandering in komen, want over interesse hoeft hij niet te klagen. Zo bevestigde Robin van Galen, volgend seizoen bestuurslid bij Excelsior, al dat de Rotterdammers interesse hebben in Keizer als opvolger van Mitchell van der Gaag.

Ook een buitenlands avontuur lijkt mogelijk voor de voormalig Ajax-trainer. Bij het Schotse Rangers zit momenteel Graeme Murty op de bank, maar volgens de Schotse media duurt dat niet lang meer. Keizer zou de man moeten zijn om een einde te maken aan de wisselvallige resultaten van de club. The Scottish Sun stelt dat Dennis Bergkamp in navolging van Keizer eveneens de overstap zou kunnen maken.

ADO zoekt naar vervanger Ebuehi en praat met Pinas

Ook zou ADO nog een laatste poging willen doen om Shaquille Pinas te behouden. Hij werd door de club naar de beloften verbannen toen hij weigerde een nieuw contract te ondertekenen. Voetbal International schrijft dat er maandag een gesprek gepland staat. Mocht er opnieuw niks uitkomen dan hoeft Pinas niet te vrezen voor nog een seizoen bij de beloften. AZ, FC Utrecht en FC Twente zouden interesse hebben getoond in de talentvolle verdediger.

Blijft Van Persie in Rotterdam?

VVV mikt weer op Duitse doelman

VVV-Venlo heeft dit seizoen met Lars Unnerstal een uitstekende doelman onder de lat staan. Het contract van de Duitser loopt echter na het seizoen af en dus lijkt de club op zoek te moeten naar een nieuwe sluitpost. Daarbij lijkt VVV opnieuw in Duitsland te gaan shoppen. Kicker stelt dat de kans aanwezig dat de 31-jarige Max Grün ook naar de Eredivisie vertrekt. Hij zat dit seizoen bij VfL Wolfsburg alle duels op de bank en beschikt over een aflopende verbintenis. VVV lijkt in de strijd om Grün wel concurrentie te gaan krijgen van 1. FC Kaiserslautern.

Lurling overweegt trainersloopbaan

Bale vecht voor kans in voorhoede Real, Inter kijkt toe

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen