Stevens verwacht degradatie HSV: "Dit gaat pijn doen"

14 april 2018, 10:46   Bijgewerkt: 14 april 2018, 11:06

Hamburger SV is al sinds 1963 actief in de Bundesliga. De club bezet momenteel echter de voorlaatste plaats en het gat met de nummer zestien Mainz bedraagt vijf punten. In 2014 en 2015 ontsnapte HSV ternauwernood aan degradatie, maar oud-trainer van de club Huub Stevens ziet het dit seizoen somber in.

Stevens was in 2007 en 2008 trainer van HSV en zag de club de afgelopen jaren steeds verder afglijden. "Mijn gevoel zegt dat ze het dit keer niet gaan redden en daar zal ik wel een traantje om laten. Ik vind het gewoon jammer, voor de stad, voor de fans. Als je ziet hoe het leeft in Hamburg... Dit wordt echt een degradatie die heel erg pijn gaat doen bij de mensen", stelt hij in gesprek met de NOS.  Het is een van de grootste clubs in Duitsland. Het is haast niet voor te stellen dat die wegvalt."

De onrust binnen de club is de oorzaak van de slechte prestaties, zo stelt Stevens. "Bestuurswisselingen zijn aan de orde van de dag. Dit seizoen staat al de derde trainer voor de groep. De tweede, Bernd Hollerbach, werd al na zeven wedstrijden ontslagen. Dat kan toch niet? Maak eens een keer beleid." Na de zege op Schalke 04 mag HSV nog een klein beetje hopen op een Houdini-act. Dit weekend is nummer zeven Hoffenheim de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen