Diks: "Ik weet niet of Feyenoord met me door wil"

14 april 2018, 08:34   Bijgewerkt: 14 april 2018, 08:47

Kevin Diks heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen speelt. De verdediger werd dit seizoen door Fiorentina verhuurd aan Feyenoord. In Italië is de 21-jarige Diks nog in het bezit van een verbintenis tot medio 2021. Voor hemzelf ligt de focus vooralo op het spelen van wedstrijden.

Voor Diks is het een optie om nog een seizoen aan Feyenoord te worden verhuurd, terwijl hij ook een terugkeer naar Fiorentina prima zou vinden. "Op dit moment weet ik echt nog niet waar ik volgend seizoen speel. Ik weet niet of Feyenoord met me door wil en ik weet niet wat Fiorentina van plan is. Als ik naar de clubs kijk, kom ik voor beide graag uit", zegt hij in Hand in Hand, het magazine van de supportersvereniging van Feyenoord.

"Maar op mijn leeftijd is het vooral belangrijk dat ik veel wedstrijden speel. Voor mijzelf zal dat uiteindelijk de doorslag geven", vervolgt de rechtsback, die hoopt in de laatste wedstrijden nog een goede indruk te kunnen maken. "Ik wil bij Feyenoord een goede indruk maken, maar houd er ook rekening mee dat Fiorentina me terughaalt. Ik heb nog een paar wedstrijden om te laten zien wat ik waard ben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen