Vreven slijpt messen: "Verliezen van de vijand is geen optie"

14 april 2018, 00:06

De meeste ogen zullen zondag gericht zijn op PSV - Ajax, maar in het Rat Verlegh Stadion staat een paar uur eerder een eveneens beladen wedstrijd op het programma: NAC Breda - Willem II. Stijn Vreven kent de sentimenten van de derby en stookt het vuurtje alvast op. "Verliezen van de vijand is geen optie."

Vreven heeft zijn spelers alvast geïnstrueerd voor de burenruzie. "Ik heb gewoon gezegd dat dit het moment is om de supporters iets terug te geven. Iedereen weet hoe belangrijk onze supporters deze wedstrijd vinden. Wij moeten op het veld laten zien dat wij dat begrijpen", zegt de Belgische trainer tegenover Omroep Brabant.

Schrijf NAC Breda zondag drie punten bij, dan zal het feest groots gevierd worden. Niet alleen omdat de rivaal is verslagen, maar ook omdat lijfsbehoud dan bijna zeker is. "Als wij deze derby winnen, maken wij onze supporters gelukkig en onszelf ook. We komen dan weer een stukje dichter bij veiligheid. En dat moet ons ook lukken. We moeten het thuis afmaken door negentig minuten te vlammen en te knokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen