Faber beducht voor Roda JC: "Zij vechten voor hun laatste kans"

13 april 2018, 19:50

De Eredivisie loopt op zijn eind, maar FC Groningen heeft zich nog altijd niet veilig gespeeld. De Groningers kunnen zondag een heel grote stap in de goede richting te zetten door voor eigen publiek Roda JC te verslaan. De club uit Kerkrade zal echter tot op het bot gemotiveerd zijn om een goed resultaat neer te zetten in het hoge noorden, weet ook trainer Ernest Faber.

Roda JC is de nummer zestien van de competitie, maar kan - bijvoorbeeld ten koste van FC Groningen - de komende speelrondes nog een plekje stijgen. "Zij vechten nu voor hun laatste kans. Wij kennen hun sterke en zwakke punten en hebben amper nog geheimen voor elkaar. Het uitvoeren van de taken is de komende weken essentieel", aldus Faber op de clubwebsite van de Groningers.

Faber is ontevreden over de resultaten van de laatste maanden. De Groningers wonnen slechts één van de laatste twaalf wedstrijden. "Maar de manier van presenteren en de intentie van ons spel waren duidelijk aanwezig. Het gaat weer echt ergens om. We hebben positieve energie en moeten weer lef en brutaliteit tonen. Samen met het publiek vormen we een mooi collectief en dat maakt ons ongelofelijk sterk."

FC Groningen staat dertiende en heeft een voorsprong van vier punten op Roda JC. In het slotstuk van de competitie neemt het team van Faber het nog op tegen FC Utrecht (uit), Excelsior (thuis) en PSV (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen