Zorgen voor NAC: belangrijke Umar heeft last van scheenbeen

13 april 2018, 17:12

NAC Breda heeft zorgen in aanloop naar de beladen derby tegen Willem II. Achter spits Sadiq Umar staat een vraagteken. De Nigeriaan was betrokken bij zes van de laatste acht doelpunten van NAC Breda. Pijn aan het scheenbeen zorgt voor problemen bij de huurling van AS Roma, die zelf vier keer scoorde.

"Hij heeft al een aantal weken last van zijn scheenbeen en heeft daar laatst nog een trap op gehad. Vandaag zonder pijnstillers was het niet goed genoeg. We moeten morgen (zaterdag, red.) afwachten hoe het met hem gaat", zegt Stijn Vreven tegen BN/DeStem.

Hoewel er veel op het spel staat tegen Willem II, neemt Vreven geen risico's. "Ik wil alleen spelers aan de aftrap die op leven en dood kunnen spelen. Wij kunnen ons niet permitteren om spelers op te stellen die tachtig procent zijn."

Als Umar het duel niet haalt, heeft NAC Mitchell Te Vrede achter de hand. "Te Vrede is honderd procent fit. Hij heeft maandag twee keer gescoord bij Jong NAC en maakt een prima indruk op de training. Ik heb meer dan een goede spits. Als Sadiq niet fit is, gaat Te Vrede oorlog maken."

Lees ook: Robbemond wil initiatief nemen in de derby tegen NAC Breda

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen