Pusic eist overlevingsdrang bij de spelers van FC Twente

13 april 2018, 16:08

De uitgangspositie is lastig, de tegenstanders moeilijk en de concurrenten zijn in grote vorm: toch geeft FC Twente-trainer Marino Pusic het behalen van de nacompetitie zéker niet op. In aanloop naar het treffen met ADO Den Haag spreekt de oefenmeester zijn vertrouwen uit in een goede afloop voor de Tukkers van dit seizoen. "Maar we zullen van goede huize moeten komen", beseft hij.

"Voor velen zijn we dood en begraven. Dat snap ik wel, maar ik accepteer het niet dat we nu de kop laten hangen. Zolang er een kans is, moet je daar vol voor gaan", vindt hij op de clubsite. "We treffen tegenstanders die ook allemaal nog ergens voor spelen, dus we zullen van goeden huize moeten komen. Dat weten we."

Van zijn spelersgroep eist hij niets minder dan dat ze er nog vol in geloven. "In houding, op de training en uiteindelijk natuurlijk ook in de wedstrijd. De organisatie moet staan – daar hebben we een stap in gemaakt – en van daaruit krijg je iedere wedstrijd je kansen. Dan moet je toeslaan, die moeten erin. Dat hebben we bijvoorbeeld tegen VVV-Venlo nagelaten. Zaterdag zal dat echt moeten. We hebben het team zo goed mogelijk voorbereid, het is nu aan de spelers."

Tom Boere en Oussama Assaidi zijn nog twijfelgevallen bij de Tukkers, Mounir El Hamdaoui keert terug bij de Tukkers. Haris Vuckic, Hidde ter Avest en Marko Kvasina zijn nog wel afwezig tegen ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen