Ziyech: "Het is misschien wel tijd voor nieuwe uitdaging"

13 april 2018, 16:03

Een vertrek van Hakim Ziyech bij Ajax is levensgroot. De spelmaker van de Amsterdammers vindt dat hij toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière. "Dat heb ik wel vaker gezegd", aldus Ziyech. De dertienvoudig Marokkaans international is bezig aan zijn tweede seizoen bij Ajax, en heeft nog een contract tot medio 2021. 

"Om mezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen, is het misschien wel tijd om verder te kijken en een nieuwe uitdaging te zoeken", geeft de Ajacied aan in gesprek met FOX Sports. "We zien vanzelf wel wat er gebeurt. Ik heb nog een WK voor de boeg. Het enige waar ik me op richt is Ajax en het WK. Voor de rest kijk ik daarna wel."

Met Ajax heeft Ziyech alleen in theorie nog kans op de landstitel. PSV heeft zondag tegen de Amsterdamse rivaal het kampioenschap voor het grijpen. Ziyech: "PSV weet de wedstrijden te winnen die wij niet weten te winnen. Voorheen zei ik dat het geluk was, maar het is zo vaak gebeurd, dat het geen geluk meer is. Ik denk dat mentale kracht een rol speelt. Zij zijn meer een team dan wij, denk ik. En dat geeft volgens mij de doorslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen