Van Bronckhorst ziet drie opties om vacature Berghuis in te vullen

13 april 2018, 14:50

Giovanni van Bronckhorst heeft voldoende opties om de geschorste Steven Berghuis te vervangen. De trainer van Feyenoord denkt voor de thuiswedstrijd van zondag tegen FC Utrecht aan Jens Toornstra, Bilal Basaçikoglu en Jean-Paul Boëtius. Berghuis kreeg afgelopen zondag tegen FC Twente zijn vijfde gele kaart en is automatisch geschorst.

"Zij zijn allemaal een ander type speler dan Steven, maar ze kunnen allemaal op die positie spelen", zei Van Bronckhorst op de persconferentie over zijn drie verschillende opties. In Rotterdam gaat het vooral bij de buitenwacht over de bekerfinale, al is het treffen met Utrecht nog van belang om de vierde plaats. "Ik heb de afgelopen week nul woorden over de bekerfinale gesproken. Het gaat in topsport om de eerstvolgende wedstrijd, dat is de belangrijkste", wordt Gio geciteerd door RTV Rijnmond.

Amrabat

Tijdens het perspraatje werd ook gevraagd naar Sofyan Amrabat. Hij verruilde afgelopen zomer Utrecht voor Feyenoord, maar zit vooral de laatste wedstrijden zonder speelminuten bij de selectie. "Hij is mij niet tegengevallen. Amrabat maakt een goede ontwikkeling door, maar heeft ook veel concurrentie. Is zijn eerste jaar en zijn toekomst ziet er goed uit. Nieuwe stap, nieuwe club, de druk is anders bij Feyenoord, maar ik ben blij met zijn ontwikkeling."

Lees ook: Van Bronckhorst wilde ploeg 'bij elkaar krijgen' in Marbella

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen