PSV fit en nuchter onder oorlogstaal vanuit Amsterdam

13 april 2018, 14:19

PSV werkt zonder personele problemen toe naar de kraker tegen Ajax. Phillip Cocu vertelde op de persconferentie van vrijdag dat hij over een fitte selectie beschikt. De inzet van de Eredivisie-topper van zondag is bekend: bij winst volgt PSV Feyenoord op als kampioen van Nederland.

"Het is logisch dat de buitenwacht daar mee bezig is", zegt Cocu op de website van PSV. "Aan het begin van de week hebben we daar gezamenlijk over gesproken, jezelf ervoor afsluiten doet iedereen uiteindelijk op zijn eigen manier. Kijkend naar de focus bij de selectie en de manier waarop er getraind wordt denk ik dat de jongens dat goed doen."

Voor PSV is er niets mooiers dan kampioen worden tegen de rivaal. De Amsterdammers willen het feestje op hun dolgraag verpesten. Ook klonk vanuit de hoofdstad oorlogstaal. Volgen Ten Hag is PSV bang voor Ajax. "Misschien wil hij daar iets mee bereiken, dat zou kunnen. Ik maak me er niet druk over", zegt Cocu. "Het hoort erbij, het is een grote wedstrijd, wij bereiden ons op onze eigen manier voor. Precies zoals we dat altijd doen."

Interessante vraag is voor wie Phillip Cocu kiest. Van het trio Steven Bergwijn, Gaston Pereiro en Bart Ramselaar sneuvelt er eentje. Tegen AZ was Bergwijn geschorst en speelden Pereiro en Ramselaar. Cocu wilde er vrijdag niets over zeggen, maar vermoedelijk wordt Ramselaar het slachtoffer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen