Steijn maakt zich geen zorgen ondanks periode zonder zege

13 april 2018, 14:15

Hoewel VVV-Venlo de laatste negen wedstrijden (!) niet meer tot een overwinning kwam in de Eredivisie, maakt trainer Maurice Steijn zich nog geen enkele zorgen. De Limburgers hebben 34 punten gepakt in de Eredivisie en dat moet volgens de coach genoeg zijn voor handhaving. "Dat zal nu niet anders zijn", aldus Steijn.

"De laatste dertig jaar is de grens van 34 punten kaarsrecht overeind gebleven. En alle zes de ploegen die onder ons staan, spelen nog tegen elkaar. Ik maak me dus echt geen zorgen", laat de trainer in aanloop naar sc Heerenveen weten op de clubsite.

Bovendien kan de trainer weer beschikken over Ralf Seuntjens, Roel Janssen en Moreno Rutten. Het drietal viel vorige week nog uit, maar is weer inzetbaar. Alleen Jonathan Opoku is nog niet beschikbaar. Steijn: "Maar je ziet wel dat er meer spelers zijn met kleine pijntjes. Dat is het nadeel van een smalle selectie."

De Friezen hebben wél serieuze personele problemen, met name op het middenveld wordt het puzzelen voor Jurgen Streppel. Stijn Schaars en Martin Ødegaard zijn geblesseerd, Morten Thorsby geblesseerd. "Maar Heerenveen heeft een brede selectie, dus die geblesseerden kunnen door kwalitatief goede spelers vervangen worden", aldus Steijn.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen