Groenendijk verwacht een 'oorlogsbrigade' bij opponent Twente

13 april 2018, 11:18

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk verwacht dat FC Twente komend weekend met het mes tussen de tanden naar de Hofstad komt. Toch verwacht de oefenmeester een even zo gemotiveerd ADO, omdat zij nog om de play-offs spelen. "En we spelen in een vol stadion, er zal echt wel iets van ons verwacht worden."

Op het clubkanaal blikt de coach vooruit op het treffen met Twente in de Eredivisie. "En dat morgen we onszelf ook opleggen, maar ik weet dat het niet makkelijk wordt. Kijken naar de namen bij de tegenstander, is het onbegrijpelijk dat ze staan waar ze staan. Twente zal als een oorlogsbrigade naar Den Haag komen, omdat ze nog maar vier wedstrijden hebben om de nacompetitie te halen. De tijd begint te dringen."

Voor de formatie van Groenendijk staat er ook nog genoeg op het spel: met het duel met sc Heerenveen midweeks in het achterhoofd, moeten er punten gepakt worden in de strijd om de play-offs. "Dat is alleen maar leuk, daar moeten we van genieten. We zullen ook alles moeten geven, want we staan tegen een ploeg die dat ook doet."

Onduidelijk is nog of Sheraldo Becker (hij viel vorige week weer uit, nadat hij juist weer fit was) en keeper Robert Zwinkels kunnen spelen. Beide spelers zijn nog twijfelachtig. Groenendijk: "Vorige week was de eerste keer dat ik Robert moest missen. Gelukkig hebben we met Tim Coremans en Indy Groothuizen in totaal drie uitstekende keepers. Dat heb ik nog niet vaak meegemaakt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen