Vlaar vrijgesproken na beroep van AZ en is vrijdag inzetbaar

13 april 2018, 09:59

Het beroep dat AZ tegen de schorsing van Ron Vlaar indiende is door de tuchtcommissie van de KNVB gehonoreerd. Volgens hen is het 'niet wettig en overtuigend bewezen' dat de centrale verdediger inderdaad een overtreding maakte op de doorgebroken PSV-aanvaller Hirving Lozano. Dus is hij vrijdagavond beschikbaar voor de Alkmaarders tegen Heracles Almelo.

Dat staat te lezen op de clubsite van AZ. In eerste instantie werd Vlaar na de rode kaart die hij kreeg van Kevin Blom voor één duel geschorst, evenals trainer [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/331321/van-den-brom-geschorst-vanwege-kritiek-op-arbiter-blom/,_blank,John van den Brom], die zich [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/331222/van-den-brom-ik-heb-niets-verkeerds-gezegd-volgens-mij/,_blank,niet al de positief] uitliet over de arbiter. Hij was het niet eens met de rode kaart, maar even zo goed niet met de simpele strafschop die PSV kreeg.

Daarover ging de club niet in beroep, maar tegen de schorsing van Vlaar dus wel. En met succes: de kaart is kwijtgescholden. Daarom kan Vlaar vrijdagavond in Eredivisie-duel met Heracles Almelo toch in actie komen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen