Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Inzaghi spreekt van 'black-out' na bizarre exit in Europa League

Inzaghi spreekt van 'black-out' na bizarre exit in Europa League

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 april 2018 – SS Lazio-trainer Simone Inzaghi was na de uitschakeling van zijn ploeg tegen RB Salzburg bijzonder teleurgesteld. De oefenmeester dacht na de openingstreffer van Ciro Immobile - net als de rest van de voetbalwereld - dat zijn team het wel zou redden in de kwartfinale van de Europa League, maar dat kwam bedrogen uit. "Na de gelijkmaker hadden we een black-out", sprak de coach.

Want ondanks die 1-0 voorsprong én 4-2 zege van vorige week, gaven de Romeinen de marge nog uit handen. RB Salzburg scoorde drie doelpunten binnen vier minuten. "We hadden kwalificatie binnen handbereik. Dit had niet mogen gebeuren", vond Inzaghi. "Het was een emotionele wedstrijd voor mij, de fans en spelers. Het is een schande dat we de halve finale, die voor ons lag, niet hebben bereikt."

Toch wilde hij zijn spelers ook niet helemaal afbranden na de nederlaag. "Dit zal een volgende stap zijn in hun ontwikkeling. Laten we niet vergeten dat we veel jonge spelers hebben, voor wie dit de eerste serieuze Europese campagne is. Het team zal hier heel veel van leren."

Derby
Veel tijd om bij te komen van de pijnlijke uitschakeling is er niet. Komend weekend wacht de derby tegen AS Roma, de ploeg die juist het omgekeerde van Lazio beleefde in de Champions League tegen FC Barcelona. "Voor die wedstrijd zullen we fysiek en mentaal moeten herstellen", aldus Inzaghi.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd