'Bayern München stelt Kovac aan als opvolger Heynckes'

12 april 2018, 22:01

Bayern München heeft de nieuwe trainer voor komend seizoen binnen: Niko Kovac, de huidige trainer van Eintracht Frankfurt, wordt de opvolger van Jupp Heynckes. Dat meldt BILD althans.

Het doorgaans zeer betrouwbare Duitse medium schrijft dat niet Thomas Tuchel, Julian Nagelsmann, Joachim Löw of Luis Enrique - al die namen kwamen de afgelopen maanden voorbij in München - maar Kovac binnenkort wordt gepresenteerd in de Duitse voetbalhoofdstad als nieuwe eindverantwoordelijke. Hij is geen onbekende bij Der Rekordmeister: als speler kwam hij ook twee seizoenen uit voor de topclub.

Als coach is hij werkzaam geweest bij de nationale ploeg van Kroatië, alvorens hij eindverantwoordelijke werd in Franfurt. Met Jetro Willems en Jonathan de Guzman presteert hij dusdanig goed in de Bundesliga, dat hij de interesse van Bayern heeft verdiend. Dat is volgens de Duitse media dus zelfs geresulteerd in een aanstelling voor komend seizoen. Een officiële bevestiging vanuit de club is er echter nog niet.

Eerder kwam al het bericht naar buiten dat ook Arjen Robben en Franck Ribéry hun aflopende contract gaan verlengen. Ook dat nieuws kwam uit de koker van het Duitse BILD.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen