Stegeman noemt AZ de best voetballende ploeg van de Eredivisie

12 april 2018, 14:33

Heracles Almelo staat vrijdag een heet avondje te wachten, denkt John Stegeman. Zijn ploeg neemt het dan voor eigen publiek op tegen AZ, een team dat dit seizoen veel indruk heeft gemaakt op de trainer van de Heraclieden. "Ik vind AZ de best voetballende ploeg van de Eredivisie."

Stegeman schrijft AZ dus hoog aan. "Voor ons een enorme uitdaging, vergelijkbaar met wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV. AZ is niet alleen in balbezit goed, maar ook bij balverlies en in de omschakeling. Een zware klus voor ons, maar niet onoverkomelijk", stelt de coach op de website van de nummer elf van de Eredivisie.

De trainer is blij om te zien dat oud-Heraclied Wout Weghorst zich goed ontwikkeld. "Bij AZ heeft hij een zodanige stap erbij gemaakt dat hij zelfs international is geworden. We mogen best een beetje trots zijn op Wout, maar sentimenten tellen niet morgen", besluit Stegeman. Om een kans te maken op plaatsing voor de play-offs, mag Heracles Almelo de komende vier wedstrijden weinig tot geen steekjes laten vallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen