Swart zou PSV de terechte kampioen van Nederland vinden

12 april 2018, 12:24

Als PSV de titel in de Eredivisie pakt, dan is het de terechte kampioen van Nederland. Dat vindt althans Ajacied Sjaak Swart. Al vindt hij ook dat de ploeg uit Eindhoven wel heel veel geluk heeft gehad dit seizoen. "En hulp van de scheidsrechters", kan hij niet laten om te zeggen.

?"Ajax heeft het zelf ook laten liggen hoor, begrijp me goed", vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Maar PSV? Tegen PEC Zwolle zijn ze heel goed weggekomen, een kerel van FC Twente schiet in de laatste seconde een bal in eigen goal en tegen VVV kregen ze hulp van de scheidsrechter. Bij AZ was de arbiter wéér op de hand van PSV en geeft hij geen kaarten aan spelers die tegen Ajax geschorst hadden moeten zijn. En nou, nou, als je zo een strafschop moet krijgen... Zo kan ik nog wel even doorgaan."

Waar Swart vaak regelmatig wordt afgeschilderd als 'hater van wat alles wat Ajax het leven moeilijk maakt', heeft hij zeker ook veel respect voor PSV. "Natuurlijk is PSV gewoon een mooie club, waar vroeger met bijvoorbeeld Jan van Beveren en Willy van der Kuijlen geweldige kerels onder contract hebben gestaan. Maar ze hebben dit seizoen in zoveel wedstrijden enorm veel mazzel en hulp van de scheidsrechters gehad."

Toch beseft hij dat onder de streep er uiteindelijk maar een ploeg kampioen wordt. Geluk of niet. Al denkt hij niet dat PSV komend weekend al een feestje kan vieren: "Maar ze pakken wel de titel. En als je de meeste punten hebt, ben je de terechte kampioen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen