Fraser koestert geen wrok: "Realiteit is dat ik ze het beste gun"

12 april 2018, 10:22

Hoewel hij als trainer niet meer verbonden is aan Vitesse, gunt Henk Fraser de Arnhemmers al het goeds toe. De ontslagen coach zal de komende tijd zijn oude team op de voet volgen. Vitesse hoopt zich in de vier laatste wedstrijden van het seizoen te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal.

Na het ontslag sprak Fraser de spelersgroep van Vitesse nog één keer toe. "Ik heb ze gezegd dat ze het naar elkaar verschuldigd zijn de play-offs te halen. Voor de club maar vooral voor jezelf. En die druk hoort er bij", vertelt de toekomstig trainer van Sparta Rotterdam aan Omroep Gelderland. "Ik heb ook gezegd dat ze die play-offs ook moeten winnen, want dan deel ik nog mee in de bonus. Daar moesten ze uiteraard wel om lachen."

Fraser zegt zijn jongens te blijven volgen. "Je bent zo lang met elkaar omgegaan dat je die betrokkenheid echt voelt. Het zijn waanzinnige gasten en de realiteit is dat ik ze het beste gun. Hier en daar zal ik nog met wat jongens afspreken. Wat eten misschien. Ik ga ze dus steunen, het komt wel goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen