Schlemiel Benatia: "Ik ging langs Vázquez en raakte de bal"

12 april 2018, 08:48   Bijgewerkt: 12 april 2018, 08:53

Michael Oliver hoeft zich voorlopig niet te tonen in Turijn. De Engelse scheidsrechter kreeg na afloop van Real Madrid - Juventus (1-3) iedereen van de Italiaanse club over zich heen. In de blessuretijd besloot de arbiter de Madrilenen een strafschop toe te kennen na een overtreding van Medhi Benatia op Lucas Vázquez. Ook de verdediger van Juventus is woest op Oliver.

Benatia probeerde in de blessuretijd een doelpunt van Real Madrid te voorkomen, maar liep daarbij Vázquez in de rug. Benatia vindt echter niet dat hij een overtreding maakte. "Ik ging langs Vázquez en raakte de bal. Hij ging naar de grond omdat hij op dat moment niets anders kon doen. Je kunt zien dat de bal mijn voet raakt en van richting verandert", aldus Benatia tegenover Mediaset Premium.

"We zijn de slachtoffers van deze situatie, maar we zijn erg trots op wat we hebben gepresteerd", vervolgt de verdediger. Benatia vindt ook dat Gianluigi Buffon - die na het toekennen van de strafschop erg heftig reageerde - geen rode kaart verdiende. "De scheidsrechter moet de regels uitleggen, want als zelfs de aanvoerder na het geven van een strafschop niets tegen de scheidsrechter mag zeggen, wie dan wel?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen