De Jong weet niet of Ajax meer kwaliteit heeft dan PSV

12 april 2018, 08:54   Bijgewerkt: 12 april 2018, 09:19

In een rechtstreeks duel met Ajax kan PSV aankomende zondag de titelrace beslissen. Dat de Amsterdammers geen trek hebben om mee te werken aan de plannen van de koploper, is duidelijk. Ook Siem de Jong wil maar wat graag het kampioensfeest van PSV verstoren.

De Jong haalt veel vertrouwen uit de ontmoeting eerder dit seizoen, toen Ajax met 3-0 won. "Door de wedstrijd in Amsterdam hebben we toch wel vertrouwen", geeft De Jong aan in gesprek met De Telegraaf. "PSV heeft een sterk team, maar wel een waar wij heel goed tegen kunnen spelen als we ons normale niveau halen. Zij zullen honderd procent gemotiveerd zijn, maar dat zijn wij zeker ook."

Gedurende het seizoen is er veel kritiek geuit op PSV, dat volgens critici vaak met geluk de punten heeft binnengeharkt. De selectie van Ajax zou meer kwaliteit herbergen dan die van de koploper. De Jong weet niet of hij het daarmee eens is. "PSV wint veel wedstrijden en winnen is ook een kwaliteit. Zeker de manier waarop zij die zeges er in de slotfase meestal nog uitslepen. Maar ik denk wel dat we moeten kunnen winnen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen