Vazquez: "Het was een penalty, geen twijfel mogelijk"

12 april 2018, 00:11   Bijgewerkt: 12 april 2018, 00:30

Lucas Vazquez vindt het terecht dat Real Madrid een penalty heeft gekregen wegens de overtreding die Medhi Benatia op hem maakte. Real won vorige week de eerste ontmoeting met Juventus in de kwartfinale van de Champions League met 0-3, maar kwam vandaag (woensdag) in de return voor eigen publiek met 0-3 achter. In de extra tijd verdiende Vazquez echter een penalty, waaruit Cristiano Ronaldo de bevrijdende 1-3 scoorde.

"Of het een penalty was? Ja. Cristiano gaf de bal aan mij en ik stond, ter hoogte van de penaltystip, op het punt om het af te maken. De centrale verdediger (Benatia, red.) haalde me echter van achteren onderuit. Hier is geen twijfel over", aldus Vazquez voor de camera van BeIN Sports. "De protesten van Juventus waren begrijpelijk, aangezien het de laatste minuut was. Vanavond moet wel een les zijn voor ons. Als je achterover leunt, dan krijg je daarvoor de rekening gepresenteerd. In de Champions League wordt niemand vergeven."

"We wisten dat we tot het einde moesten lijden, maar onze goal heeft ons naar de halve finales gebracht. Daar draait het om", aldus Vazquez. Bayern München, AS Roma of Liverpool, wie wil hij loten? "We moeten voor elke tegenstander klaar zijn en de strijd met hen aangaan met de best mogelijke motivatie. We gaan voor een plek in de finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen