Gisteren gemist: Real wendt stunt Juve af, Kane krijgt goal

12 april 2018, 01:35

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 11 april.

Blatter uit kritiek op nieuw systeem toewijzing WK

Sepp Blatter heeft zich kritisch uitgelaten over het nieuwe systeem voor de toewijzing van het WK. De voormalig FIFA-voorzitter is van mening dat dat alle kandidaten hun bid moeten kunnen presenteren aan alle 211 bij de FIFA aangesloten landen. Ook over de video-arbitrage op het WK heeft hij zijn twijfels.

Klacht Kane succesvol: spits krijgt doelpunt toegekend

Harry Kane maakte afgelopen weekend in de Premier League toch zijn 25ste doelpunt van het seizoen. De spits van Tottenham Hotspur vond dat hij tegen Stoke City de 1-2 maakte, maar het doelpunt kwam op naam van Christian Eriksen te staan. Daarop besloten Kane een klacht in te dienen bij de doelpuntencommissie van de Premier League. Dat bleek succesvol.

Kersverse kampioen Bayern zonder glans naar halve finale

Bayern München heeft zich ten koste van Sevilla bij de laatste vier ploegen in de Champions League gevoegd. Maar overtuigend was de Duitse grootmacht zeker niet. In de Allianz Arena bleef Sevilla overeind, al kon het de spanning zelf ook niet terugbrengen: 0-0.

Real wendt sensationele comeback Juve in extremis af

Op het nippertje heeft Real Madrid een sensationele comeback van Juventus en een verlenging in Stadio Santiago Bernabeu weten af te wenden: 1-3. De Italianen stonden voor een haast-onmogelijke opgave omdat ze een 0-3 thuisnederlaag weg moesten poetsen in Madrid, maar door twee goals van Mario Mandzukic leek die comeback toch in de maak. Geschutter van Keylor Navas leidde de 0-3 in en leek voor een verlenging te zorgen, maar Cristiano Ronaldo besliste diep in blessuretijd vanaf de stip anders.

Ronaldo verbaasd: "Waarom klagen ze bij Juventus?"

Cristiano Ronaldo kroonde zich woensdagavond in extremis tot matchwinnaar van Real Madrid. De sterspeler van de Spanjaarden schoot in de extra tijd een penalty binnen. De aanvaller begreep na afloop niet waarom de spelers van Juventus klaagden over dat besluit van de scheidsrechter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen