Spoorboekje: Returns in de EL, vooruitblik op titel PSV

12 april 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 12 april.

Specials

Vooruitblikken op PSV's titel

Als het een beetje meezit voor Eindhoven, dan wordt PSV aanstaande zondag in een rechtstreeks gevecht met Ajax kampioen van Nederland. Wat is de grootste kracht van de ploeg van Phillip Cocu? Wie waren de uitblinkers deze jaargang en wat kunnen we komende zondag voor wedstrijd verwachten? Met een PSV-panel blikken we vooruit op de (mogelijke) titeldag. In deel I: 'Wordt PSV de terechte kampioen van dit seizoen?'

Wedstrijden

Hobro - FC Midtjylland (18.30 uur)

De kans dat Rafael van der Vaart gaat spelen donderdagavond tegen Hobro is ongetwijfeld niet zo groot, maar toch staat er voor de Nederlander met zijn ploeg in de kwartfinale van de Deense beker een wedstrijd op het programma. In februari wonnen de bezoekers, destijds met VDV negentig minuten op de bank, nog met 1-2. Hoe zal dat ditmaal zijn?

Bradford City - Shrewsbury Town (20.45 uur)

In de League One spelen nog drie ploegen om de titel, onder wie Wigan Athletic van Will Grigg én Bradford City. De ploeg die deze eeuw nog Premier League speelde en na degradatie naar de League Two de omhoog heeft ingezet, verloor een week geleden echter hele dure punten in de titelstrijd tegen laagvlieger tegen Rochdale. Om Wigan en Blackburn Rovers niet uit het oog te verliezen, moet het winnen van middenmoter Shrewsbury.

Olympique Marseille - RB Leipzig (21.05 uur)

Hoewel je het na deze Champions League-week eigenlijk niet kan voorspellen, zal het duel in Frankrijk vermoedelijk de meest spannende kwartfinale van de Europa League worden. Kunnen de Fransen in eigen huis het Leipzig nog moeilijk maken, nadat ze in het uitduel met 1-0 verloren? De wedstrijd heeft met arbiter Björn Kuipers bovendien nog een Nederlands tintje donderdagavond. 

Bekijk hier het volledige programma in de Europa League

Voetbal op tv

20.00 uur: Studio Europa League, FOX Sports 1, schakelkanaal met alle EL-duels

21.00 uur: Salzburg - Lazio, FOX Sports 2, live verslag van het EL-duel

21.00 uur: Sporting Portugal - Atlético Madrid, FOX Sports 3, live verslag van het EL-duel

21.00 uur: CSKA Moskou - Arsenal, FOX Sports 5, live verslag van het EL-duel

21.00 uur: Olympique Marseille - RB Leipzig, FOX Sports 6, live verslag van het EL-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen